Sunday, July 1, 2007

Intrebare de duminica

Frumos film am vazut: "Frankie & Johnny" cu Al Pacino si Michelle Pfeiffer. Ce m-a inspirat pentru aceasta intrebare a fost momentul in care valul pasional pe care erau purtati se izbeste de mal.

Iesim in club sau nu neaparat. Intalnim pe cineva de care ne place in mod deosebit. Hormonii o iau razna. Vrei sa cunosti aceasta persoana mai bine. Si ea vrea. Dar dilema abia acum rasare: sa porti sau sa nu porti un prezervativ la tine? Daca il ai, zice ca faci asta mereu, ca te culci mereu cu cate cineva abia intalnit, ca esti usuratica sau macho, ca vrei un singur lucru and so on. Dar daca nu-l ai, tot e rau. Inseamna ca nu te protejezi, ca nu te gandesti la sanatatea ta si cate si mai cate.

Deci, cum e mai bine? Sa-l ai sau sa nu-l ai asupra ta/acasa/in masina etc.?

Frankie (ea) avea. Dar nu i-a spus din prima lui Johnny. :)

2 comments:

Rrarresh said...

e bine sa ai.nu stii ce si cum.poate iesi la o plimbare cu masina si ti se ..face chef.ai o patura..nu e nimeni in jur..iti dai chilotul jos si..'hai'.poti sa o faci si fara, daca e ceva.tu ce crezi?

Aditzoy said...

eu prefer ca cei care au astfel de one-night stand-uri sa le foloseasca. Sau daca o fac cu cineva (nu neaparat aventura de o noapte) pe care nu-l cunosc foarte bine si de destul timp. Astfel rata imbolnavirii cu tot felul de boli ar scadea. Parerea mea! :)