Friday, May 18, 2007



Tema - eternul Sexy Base
Subiectul - eternul roman spalat pe creier


Iesind azi fericita de la examenul de engleza, din linistea covarsitoare de la facultate, ma trezesc exact in mijlocul furtunii "PSD".
Trebuia sa ma vad cu cineva...care statea intr-un sir nesfarsit de masini blocate din cauza...da, din cauza simpatizantilor PSD.

Ce-am vazut acolo? Piata Leul era plina de autocare parcate de-a lungul bulevardului. Multe. Trafic blocat. Erau veniti din Calarasi, Dolj, Arges si Constanta. Foarte multi oameni imbracati in uniforma: tricouri rosii si sepcute la fel de rosii.



Terminasera mitingul. Se intorceau la autocare. Nu va pot spune cum m-am simtit, prinsa intre ei, avand in vedere ca eu il vreau pe Base... Ca o biata rapidista captiva intr-o masa de stelisti.... :O...

Ce m-a speriat cel mai tare? M-au speriat acesti oameni... felul in care aratau, in care vorbeau si in care... actionau. Toti in rosu.. culoare furioasa. Toti cu sepcute.. sa nu-i bata prea tare soarele, sa-i ticneasca si sa-i trezeasca la realitate.. Majoritatea cu pancarte ale caror slogane pareau sa fie create de copii de-a patra ("Voteaza DA si spune-i PA!" sau "Lasul! Portul constantenilor!")... Foarte multi batrani. Ca, deh, au trait atata timp in regimul comunist... Foarte multi tigani. Nu stiu de ce. A, da..Vanghelie... Si foarte multi tineri care, nu va exagerez, aveau fete de... drogati sau, dupa preferinte, de betivi... Prea putini oameni care pareau normali si la locul lor...

Am luat-o repede din loc cand un nomad la vreo 19 ani, nu stiu din ce cauza suparat, s-a luat de un biet cos de gunoi: i-a dat un picior, de a zburat din "matca", varsand gunoiul prin jur. Reconfortanta imagine... Acestia sunt oamenii care vor ceva mai bun pentru tara?


De ce nu se gandesc ca PSD-ul = Iliescu = comunism? Asta vor ei?
De ce nu vor ca, din doua rele, sa alegem raul mai putin rau?

De ce nu se gandesc ca poate Geoana, Tariceanu & co. vor sa-l dea jos pentru ca vrea schimbe niste legi care le-ar da afacerile peste cap?
De ce nu se gandesc ca acesti "politicieni" nu vor bine pentru tara, ci pentru ei insisi?

Ce fel de om este Tariceanu, care a promis poporului o alianta pentru DREPTATE si ADEVAR, dar a trecut in tabara adversa atat de brusc, atat de grosolan?

(Cum ar fi ca Meme Stoica sa vina pe postul de manager in Giulesti? Pai nu l-ar lua rapidistii la... puricat?)



(Ciudat lucru ca nu am vazut vreun astfel de miting cu astfel de oameni la actiunile PD-ului... I wonder why?...)

Oare acesti oameni saraci (dupa cum pareau) s-au lasat cumparati cu tricouri, sepcute si eternele vorbe care "promit" totul?







Daca pierde Base? .... Ce facem?....

4 comments:

Anonymous said...

PSD-ul are oamenii pe care ii merita! Sa ii uram moarte rapida!

Anonymous said...

Eu de ceva timp ma tot intreb de ce sunt psd-istii psd-isti? Pe cine sustin? O "marioneta" manevrata de toate atele? Habar nu aveam de acest miting, dar cu pozele astea m-ai convins ca intr-adevar sunt ori indoctrinati ai lui Iliescu (care nu se duc la vot daca el nu mai candideaza) ori oameni cumparati cu un mic, o bere, un tricou si-o plimbare la Bucuresti.

Aditzoy said...

Nu bag mana in foc pentru mic si bere, dar cred ca i-au platit (cu vreo 10-20 roni?) ca sa ia parte la miting... sau pur si simplu acestia sunt simpatizantii psd-ul...

Sunt convinsa ca Romania va fi un stat pe deplin democratic abia cand in tara asta nu va mai exista om nascut inaine de 1 ianuarie 1990 sau chiar mai tarziu...

Anonymous said...

de fapt acei oameni au fost cumparati cu 30 de lei,de persoana.Si spun asta pentru ca am amici care au primit oferta de a se duce lamiting pt acea suma modica...si tinand cont ca majoritatea au fostbatrani sau pustani...putem intelege acuma mai bine si de ce erau doar acestia acolo...au fost cumparati grosolan de niste oameni lipsiti de tact si diplomatie.
Iar din partea PD-ului nu vei vedea astfel de mitinguri pentru ca nu este nevoie sa isi faca cunoscuta prezenta...au dovedit o parte din puterile lor...